Fif.no

Barn og familie

Norge er et vakkert land å utforske med barn. Det beste med Norge for barn? Det er mange fjorder, fjellkjeder og daler som gir timer med leting – om vinteren eller sommeren! Andre ting å gjøre er å gå turstier, fiskeekspedisjoner og mer som vil holde hele familien din opptatt i flere dager av gangen!

 

Hvis du besøker om vinteren, kan du vurdere å gå på ski eller truge for en mer eventyrlig måte å se Norges fantastiske landskap på nært hold. Den årlige Oslo vinterfestivalen tilbyr også denne muligheten!

Barnemusseum

Barnemuseets utstillinger finner du inni Stavanger museum. Barnemuseet i Norge tilbyr en morsom og interaktiv dag ute for hele familien. Barna kan utforske museet, leke i temaområder som “kjøkkenet” eller “under vann”, delta i kunst- og håndverkverksteder og mer. Barn vil aldri dra når de besøker dette stedet! Museet er fylt med mange ting som vil underholde dem hele dagen: De kan gå på eventyr i sin egen bakgård ved å utforske alt fra undersjøiske habitater til verdensrommet; bruke kreativiteten på en av våre mange kunststasjoner – det skjer alltid noe nytt her hver uke; ha noen sunne snacks mens de tar seg tid bare for seg selv på Kidquarium Park.